D98A9356

Ons

Team

Ons team

Personeel 1

Henk Hazeleger,
directeur

Ik ben directeur en (mede)-eigenaar van VMV Projecten. Sinds 2008 ben ik actief bij VMV Projecten. Sindsdien is er veel veranderd. We zijn veel professioneler geworden. Ook de omvang en de complexiteit van de projecten is gegroeid. Inmiddels kunnen we op veel vlakken het verschil maken. We hebben een groot netwerk met opdrachtgevers en een hecht en professioneel team medewerkers opgebouwd.


Personeel 2

Gerrit van Kruistum,
bedrijfsbureau, projectleider (bodemsanering)

Sinds 2009 ben ik bij VMV Projecten werkzaam, en momenteel ben ik verantwoordelijk voor de orderportefeuille. Daarnaast begeleid ik aangenomen projecten en houd ik de financiën van de lopende projecten in de gaten. Het leuke aan werken bij VMV Projecten vind ik de variatie aan projecten.

Personeel 3

Jeroen van Malestijn,
projectleider, planning

Sinds 2006 werk ik met plezier bij VMV Projecten. Mijn taken bestaan vooral uit het begeleiden van de projecten en de dagelijkse communicatie met opdrachtgevers, onderaannemers en werknemers van VMV Projecten. De diversiteit en de mate van vrijheid in mijn werkzaamheden maken het leuk om bij VMV Projecten te werken.

Personeel 4

Tim Ton,
calculator/werkvoorbereider

Al vanaf mijn stageperiode ben ik werkzaam bij VMV Projecten. Ik ben begonnen als voorman grondwerker om de praktijkervaring op te doen. Daarna ben ik doorgegroeid als calculator en ondertussen neem ik ook een deel van de werkvoorbereiding op me. De variatie en uitdagende projecten houden mijn werk leuk.

Geurt Jan

Geurt-Jan Verwey, uitvoerder bodemsanering (DLP/KVP)

Begin 2019 ben ik begonnen bij VMV Projecten, en houd ik me bezig met de uitvoering van bodemsaneringen.Het begeleiden van saneringen, toezicht houden op veiligheid en gezondheid tijdens uitvoering en de administratieve afhandeling behoren tot mijn werkzaamheden. De diversiteit binnen deze functie, als ook de interactie met opdrachtgevers en collega’s, houden mijn werk uitdagend. Bij ieder project betrokken van aanvraag tot en met de oplevering. Dit zorgt er voor u als klant voor dat de lijnen kort blijven en wij hoog kwalitatief werk kunnen leveren.

Ramon

Ramon Krikke,
uitvoerder/projectleider

Ik ben in augustus 2022 bij VMV projecten begonnen. Samen met Jeroen begeleid ik diverse projecten en onderhoud ik contact met opdrachtgevers, aannemers en uitvoerend personeel. Het coördineren van projecten van begin tot eind, is wat mij trekt aan het werken bij VMV Projecten. Samen met het hele team hoop ik vele mooie projecten te gaan realiseren naar volle tevredenheid van de opdrachtgevers.

Coen

Coen van Bentum,
uitvoerder/tekenaar

Sinds augustus 2021 ben ik werkzaam bij VMV-projecten. Na als adviseur werkzaam te zijn geweest, was ik opzoek naar een baan waarbij ik zelf meer bij het primaire proces betrokken zou zijn. Deze baan heb ik gevonden in de vorm van uitvoerder/tekenaar bij VMV. De diversiteit aan projecten, de implementatie ervan, én de samenwerking met opdrachtgevers en collega's, maken het voor mij een boeiende en uitdagende baan