Even voorstellen

 

Henk Hazeleger, directeur

Sinds februari 2008 ben ik actief  bij VMV Projecten, waar ik destijds begon als calculator/werkvoorbereider. Inmiddels ben ik directeur (mede)-eigenaar. In de jaren dat ik actief ben bij VMV Projecten is er veel veranderd. Als gevolg van de achterliggende crisis heeft ons bedrijf zijn strategie veranderd. We werden actiever op het gebied van acquisitie en efficiënter in de uitvoering, ook de omvang van de projecten groeide in deze periode. Deze beslissing maakte dat we konden groeien en onszelf blijven ontwikkelen in mindere tijden. Inmiddels hebben we een groot netwerk met opdrachtgevers opgebouwd waar wij dagelijks voor opereren. Daarnaast groeit het aantal medewerkers gestaag. Onze medewerkers zijn sociaal, vakbekwaam en gemotiveerd. Onze kracht is mensen motiveren door kansen te bieden. Gemotiveerde mensen leveren immers kwaliteit en kwaliteit bindt onze opdrachtgevers.

Gerrit van Kruistum, bedrijfsbureau, projectleider

In december 2009 ben ik begonnen als voorman grondwerker bij VMV Projecten. Ik heb de wens uitgesproken om mezelf te blijven ontwikkelen binnen de organisatie. Mede door de groei van het bedrijf, werd ik  in 2011 calculator/werkvoorbereider. Sinds 2015 ben verantwoordelijk voor de orderportefeuille, begeleid ik aangenomen projecten, en houd ik de financiën van de lopende projecten in de gaten.
De diversiteit maakt mijn werk uitdagend.

Jeroen van Malestijn, projectleider, planning

Sinds november 2006 ben ik werkzaam bij VMV Projecten. Eerst als stratenmaker / grondwerker en sinds februari 2009 als uitvoerder / projectleider en planner. Mijn taken bestaan vooral uit het begeleiden van de projecten en de dagelijkse communicatie met opdrachtgevers, onderaannemers en werknemers van VMV Projecten. Door de diversiteit en de mate van vrijheid van mijn werkzaamheden blijft het leuk om bij dit bedrijf te werken. Mijn doelstelling is de projecten zowel kwalitatief als financieel tot een goed einde te brengen voor zowel opdrachtgevers als VMV Projecten.

Tim Ton, calculator

In april 2013 ben ik begonnen als ambitieus voorman grondwerker bij VMV projecten. Na 3 jaar als grondwerker actief te zijn geweest werd ik calculator. Dit was voor mij een leuke uitdaging. Op dit moment ben ik verantwoordelijk voor het opstellen van begrotingen en offertes.