Even voorstellen

Cor Verwoerd, algemeen directeur

Sinds 2003 ben ik directeur/eigenaar van VMV Projecten. In de afgelopen jaren heb ik ons bedrijf gestaag zien groeien, zowel op het gebied van personeel als op gebied van kennis. Wat ons bedrijf kenmerkt, is dat wij uniek zijn in het niveau waarin wij opereren. We zijn er trots op dat we in de jaren dat we bestaan nog nooit een uitvoerig opleverdossier hebben moeten afhandelen, omdat we alles in één keer goed hebben gerealiseerd.  

De betrokkenheid van onze medewerkers is groot en dat is mooi om te zien, dit maakt namelijk het verschil in resultaat. Ons doel is werken uitvoeren en diensten leveren waarin kwaliteit op een zo hoog mogelijk niveau staat met daarbij voor onze opdrachtgevers een concurrerend prijsniveau.

Henk Hazeleger, technisch directeur, inkoop, personeel

Sinds februari 2008 ben ik werkzaam bij VMV Projecten, waar ik begon als calculator/werkvoorbereider. Inmiddels ben ik mede-eigenaar. In de jaren dat ik actief ben bij VMV Projecten is er veel veranderd. Als gevolg van de crisis, die voor het merendeel achter ons ligt, heeft ons bedrijf zijn strategie veranderd. We zijn actiever op het gebied van acquisitie geworden en efficiënter in de uitvoering. Deze strategische beslissing maakt ons onderscheidend. Daarnaast zijn onze medewerkers jong, gemotiveerd en scherp. Onze kracht is mensen motiveren door kansen te bieden. Gemotiveerde mensen leveren immers kwaliteit en kwaliteit bindt onze opdrachtgevers.

Gerrit van Kruistum, calculator werkvoorbereider

In december 2009 ben ik begonnen als grondwerker bij VMV Projecten. Nadat ik mijn wens had uitgesproken om een kantoorfunctie te gaan bekleden, en dit mede door de groei van het bedrijf mogelijk was, werd dit in 2011 de waarheid als calculator/werkvoorbereider. De diversiteit maakt mijn werk uitdagend: zo ben ik verantwoordelijk voor het maken van offertes, het voorbereiden van aangenomen werk en houd ik de financiën van de lopende projecten in de gaten.

Jeroen van Malestijn, projectleider

Sinds november 2006 ben ik werkzaam bij VMV Projecten. Eerst als straatmaker / grondwerker en sinds februari 2009 als uitvoerder / projectleider en planner. Mijn taken bestaan vooral uit het begeleiden van de projecten en de dagelijkse communicatie met opdrachtgevers, onderaannemers en werknemers van VMV Projecten. Door de diversiteit en de mate van vrijheid van mijn werkzaamheden blijft het leuk om bij dit bedrijf te werken. Mijn doelstelling is de projecten zowel kwalitatief als financieel tot een goed einde te brengen voor zowel opdrachtgevers als VMV Projecten. 

Francien Hazeleger, VCA/KAM-coördinator

De zorg voor KAM  (kwaliteit, arbeidsomstandigheden -veiligheid-  en milieu) neemt een belangrijke plaats in het ondernemingsbeleid van VMV Projecten. Als VCA/KAM- coördinator ben ik verantwoordelijk voor de toetsing en de naleving van voornoemde zorgsystemen (in- en externe audits, werkplekinspecties en meting en monitoring van gegevens).

Tim Ton, calculator

In april 2013 ben ik begonnen als ambitieus voorman grondwerker bij VMV projecten. Na 3 jaar als grondwerker actief te zijn geweest werd mij gevraagd of ik calculator wilde worden. Dit was voor mij een grote uitdaging, maar ook mijn ambitie dus pakte ik deze kans aan. Op dit moment ben ik verantwoordelijk voor het opstellen van begrotingen.